NEXT
PREVIOUS

Een loveshoot doen jullie vast niet iedere dag. Maar hoe tof is het om jullie liefde voor elkaar te laten vastleggen op beeld! Niet alleen mooi om steeds naar terug te kunnen kijken maar ook een ontzettend leuke ervaring samen!

Mijn doel tijdens deze shoot is de liefde tussen jullie op een spontane manier vast te leggen. Door middel van kleine opdrachtjes kunnen jullie volledig opgaan in het moment en vergeten jullie misschien wel dat ik er ben.


Vier de liefde!

Tarieven

BASIC

❊ 1,5 uur shoot op locatie
❊ Inclusief 10 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij

€ 125,00

Deluxe

Amazing

❊ 2 uur shoot op locatie
❊ Inclusief 15 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij

€ 185,00

❊ 2/2,5 uur shoot op locatie
❊ Inclusief 25 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij
❊Foto-album 20x20

255,00

BELANGRIJK :
​- Tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in Alphen aan den Rijn plaatsvindt. Woon je buiten Alphen aan den Rijn ? Dan breng ik € 0,35 per kilometer in rekening.
- De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit aangeven bij het boeken van de shoot. Tevens vraag ik hier nog een keer een bevestiging van per mail bij het afleveren van de foto's.

#Geluk

Benieuwd of er nog een plekje beschikbaar is of heb je vragen voor mij? Laat dan een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, graag!