Een Familie & Gezins shoot is een mooi moment om te genieten van en met elkaar, en dit door mij te laten vastleggen. Door jullie op je gemakt te stellen en voor de gezinnen met kleinere kinderen leuke spelletjes te spelen ontstaan er pure en spontane foto's. 


When we have each other,
 we have everything...

Werkwijze

Voor de familieshoot kiezen we samen een mooie locatie uit. In de omgeving van Alphen aan den Rijn ken ik de prachtigste plekjes. En wil je bijvoorbeeld naar het strand, de duinen of het bos, dan ga ik heel graag met jullie mee!


Er zullen verschillende foto's gemaakt worden zoals de groep, kinderen, partners of individueel. Voor het mooiste eindresultaat is het handig dat jullie kleding op elkaar worden afgestemd. Jullie kunnen denken aan allemaal mooie lichte kleuren die bij elkaar passen. Liever niet allemaal precies hetzelfde zoals een spijkerbroek met wit shirt. Vind je het lastig om te bepalen wat voor kleding jullie aanmoeten? Geen probleem! Ik help jullie graag en stuur na de aanvraag ook nog wat tips door ter inspiratie.

Tarieven

BASIC

❊ 1,5 uur shoot op locatie
❊ Tot 4 personen
❊ Inclusief 15 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij

€ 219,00

Deluxe

Amazing

❊ 2 uur shoot op locatie
❊ Voor 4 tot 6 personen
❊ Inclusief 30 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij
❊Foto-album 15x15

€ 299,00

❊ 2/2,5 uur shoot op locatie
❊ Voor 6 tot 10 personen
❊ Inclusief 50 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij
❊Foto-album 20x20

359,00

BELANGRIJK :
​- Tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in Alphen aan den Rijn plaatsvindt. Woon je buiten Alphen aan den Rijn ? Dan breng ik € 0,35 per kilometer in rekening.
- De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit aangeven bij het boeken van de shoot. Tevens vraag ik hier nog een keer een bevestiging van per mail bij het afleveren van de foto's.

#GENIETEN

Benieuwd of er nog een plekje beschikbaar is of heb je vragen voor mij? Laat dan een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, graag!