Bij al mijn foto opdrachten staat kwaliteit voorop! Voor de volle 100 procent zet ik me tijdens elke fotoshoot in om voor jullie de mooiste foto's te maken. 

Ik ben een vrolijke chaoot, een altijd bezige bij en een echt gevoelsmens. Ik heb een grote passie voor het vastleggen van emoties, het vangen van herinneringen, het beleven van connectie en het vastpinnen van die momenten die er toe doen. 
Mijn geduld en positieve uitstraling laten je snel op je gemak voelen. Mijn stijl kun je het beste omschrijven als warme, spontane en pure fotografie. 

Mijn naam is Stefanie, en ik ben het gezicht achter Studio-Steef. Mijn hart maakt iedere keer weer een sprongetje als ik de liefde mag vastleggen. Of het nou gaat om een bruiloft, newborn, zwangerschap, familie , of misschien wel een loveshoot. Ik geniet er enorm van en vind het een voorrecht om deze fijne, persoonlijke momenten te mogen fotograferen.
hi there

Ik wordt blij van : fotograferen - creatief bezig zijn - mijn lieve man & dochter - reizen - vrienden en familie - uitwaaien aan het strand - muziek - lekker eten 
 favorieten 

Mijn 

when you focus
on the good,
the good gets better