NEXT
PREVIOUS

Mijn grootste droom is om van iedereen een prachtig portret te maken. Iedereen is prachtig, jij bent prachtig. Ik kan niet wachten om jou te fotograferen en jou terug te laten te zien op een manier waarop je jezelf nog nooit eerder gezien hebt.
Ik help jou bij het poseren en zorg dat je helemaal op je gemak bent. Ik ben gek op foto’s waarin jouw prachtige lach de hoofdrol speelt en haal deze door middel van aanmoedigingen en kleine opdrachtjes naar voren.
Die mooie momenten waarin jij helemaal jezelf bent wil ik vastleggen voor altijd. Want jij verdient het om jezelf te zien zoals anderen jou elke dag zien: als prachtig mens met een geweldige persoonlijkheid.

Ik wil jou versteld doen staan van jezelf. Ik wil je laten zien hoe mooi je bent en hoe ik jou door mijn lens zie. Ik wil je opnieuw verliefd laten worden op jezelf door de mooiste foto’s te maken die je ooit van jezelf gezien hebt!

De look & feel van mijn portret foto’s zijn stijlvol en tijdloos. Ik ben altijd op zoek naar het mooiste licht waarmee ik jou de mooiste versie van jezelf kan laten zien. Dit kan zijn met natuurlijk licht of we werken de ideeen uit doormiddel van studiolicht. Een portret sessie kunnen we inplannen in mijn knusse studio in Alphen aan den Rijn, maar kan ook op een andere locatie naar jouw keuze worden gefotografeerd. Denk bijvoorbeeld aan een mooie hotelkamer, in het bos, of wat dacht je van de duinen bij zonsondergang. Ik zie het namelijk als mijn taak om jou op je mooist te fotograferen op de manier waarvan jij altijd hebt gedroomd. Je bent namelijk prachtig, je mag er zijn en je verdient het om dit als mooie herinnering voor altijd mee te kunnen nemen!

Zie jezelf zoals je jezelf
nog nooit eerder hebt gezien

Tarieven

Portret

❊ Geschikt voor 1 persoon
❊ 45 min. - 1 uur fotografie bij jullie thuis
❊ Gebruik van een zwarte, witte of beige achtergrond.
❊ Inclusief 10 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij

€ 185,00

❊ Per persoon extra €50,00 incl. 5 foto's 


#emotie

Wil je eerst eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden, en informatie over hoe een portretshoot er voor jou uit kan zien?

Ja, graag!