NEXT
PREVIOUS

De tijd vliegt snel genoeg en voordat je het weet zijn de kids alweer groot. Gaat jou man niet graag op de foto, of wil jij een mooie herinnering van de tijd die je samen met je kleintje hebt, zoals foto’s met de draagdoek of als je de kleine borstvoeding geeft? Of gewoon een heerlijke knuffel sessie?

Dan is een Motherhood fotoshoot wat voor jou!


There is nothing
like a mother
and her child!

Als jij net bent zoals ik, dan zul je dit wel herkennen: honderden foto’s van je kindje, maar geen enkele foto waar jij zelf ook (leuk) op staat. Jij bent degene thuis die alle foto’s maakt. En als je wel een keertje op de foto staat met je kind, dan is het nog steeds geen foto die je aan de muur zou willen hangen..

Genieten van elk moment word je door iedereen aangeraden. Maar deze intieme momenten vast laten leggen, zorgt ervoor dat je er nog de rest van je leven op terug kan kijken.Just us...

Tarieven

BASIC

❊ 45 min. / 1  uur shoot op locatie
❊ Voor 1 tot 3 personen
❊ Inclusief 10 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij

€ 185,00

Deluxe

Amazing

❊ 1 à 1,5 uur shoot op locatie
❊ Voor 1 tot 3  personen
❊ Inclusief 20 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij

€ 219,00

❊ 2/2,5 uur shoot op locatie
❊ Voor 1 tot 3 personen
❊ Inclusief 30 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij
❊Foto-album 20x20

299,00

BELANGRIJK :
​- Tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in Alphen aan den Rijn plaatsvindt. Woon je buiten Alphen aan den Rijn ? Dan breng ik € 0,35 per kilometer in rekening.
- De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit aangeven bij het boeken van de shoot. Tevens vraag ik hier nog een keer een bevestiging van per mail bij het afleveren van de foto's.

#Momlife

Benieuwd of er nog een plekje beschikbaar is of heb je vragen voor mij? Laat dan een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, graag!