Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van de mooiste foto’s.

Hoera, je bent zwanger!

NEXT
PREVIOUS

Van harte gefeliciteerd met het kleine wonder in jou buik! Aankomende maanden zullen onvergetelijk en speciaal zijn. Je buik zal meer en meer gaan groeien en binnenkort zal je getrappel voelen. Hoe fijn zou het zijn om deze kostbare tijd vast te laten leggen op foto’s en met trots terug te kijken naar deze periode uit je leven? De mooiste periode om een fotoshoot te gaan doen ligt zo tussen de 30 - 34 weken. Lijkt het jou leuk om een zwangerschapsshoot te gaan doen? Ik heb verschillende pakketten waaruit gekozen kan worden. Twijfel je over welke fotoshoot je moet doen? Neem dan gerust contact met mij op.


The best time for
new beginnings is now!

Werkwijze

Voor
Mail of bel mij voor het reserveren van een zwangerschapsfotoshoot. Vaak wordt deze ingepland rond de 31-32ste week van de zwangerschap. Je ontvangt van mij per e-mail de eerst beschikbare data. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige buitenlocatie we de foto’s gaan maken of dat we creatief bezig gaan in mijn thuis-studio.

Tijdens
We spreken af op de locatie of in de studio. En maak je geen zorgen, er komen geen treintjes of gekleurde muisjes over de buik aan te pas. Maar het wordt een mooie, stijlvolle en natuurlijke reportage. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien wat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! De fotoshoot zal ongeveer 45 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen.

Tarieven

Studio

❊ 45 tot 60 minuten durende fotoshoot in de studio
❊ Inclusief 10 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij

€ 145,00

Locatie

Lifestyle

❊ 60 tot 90 minuten durende shoot op locatie
❊ Kledingswissels mogelijk, en gebruik van de clientcloset
❊ Inclusief 15 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij

€ 185,00

❊ 60 tot 90 minuten durende shoot bij jullie thuis
❊ Kledingswissels mogelijk, en gebruik van de clientcloset
❊ Inclusief 15 foto's (digitaal) in hoge resolutie
❊ Kies zelf de mooiste foto's
❊ Luxe online galerij


€ 185,00

BELANGRIJK :
​- Tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten als de shoot in Alphen aan den Rijn plaatsvindt. Woon je buiten Alphen aan den Rijn ? Dan breng ik € 0,35 per kilometer in rekening.
- De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit aangeven bij het boeken van de shoot. Tevens vraag ik hier nog een keer een bevestiging van per mail bij het afleveren van de foto's.

#Geluk

Benieuwd of er nog een plekje beschikbaar is of heb je vragen voor mij? Laat dan een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, graag!